Скільки працює Google Pixel 6 без підзарядки: офіційна інформація

Смартфон Google Pixel 6 оснащений акумулятором ємністю 4614 мА • год, при цьому він може заряджатися від 0 до 50% всього за 30 хвилин за допомогою бездротової зарядки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора відбулася офіційна презентація смартфонів Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro , після чого всі характеристики були опубліковані на офіційному сайті Google.

Отже, згідно з офіційною інформацією, молодша модель зможе пропрацювати «не менше 24 годин роботи без підзарядки». Користувачам Pixel 6 компанія Google обіцяє на 80% вищу продуктивність, ніж на Pixel 5. Все завдяки новій однокристальної системі Tensor, яка при цьому досить енергоефективна. Крім того, екран підтримує змінну частоту оновлення зображення (від 10 до 90 Гц).

У режимі адаптивного заряду батареї найбільш часто запускаються встановлюються в пріоритетному порядку. Це подовжує час автономної роботи за рахунок скорочення надлишкового енергоспоживання. Крім того, у Google Pixel 6 також є опція Extreme Battery Saver, завдяки якій смартфон може працювати до 48 годин без підзарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Google Pixel 6 оснащений акумулятором ємністю 4614 мА • год, при цьому він може заряджатися від 0 до 50% всього за 30 хвилин за допомогою бездротової зарядки. У будь-якому випадку зовсім скоро в Мережі з’являться перші тести, які дозволять оцінити час роботи Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro в порівнянні з конкурентами.

Ми вже повідомляли, що новітні флагманські смартфони Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro не отримають безлімітний простір в Google Фото. Google пропонує Pixel 6, 200 ГБ в «хмарі», YouTube Premium і сотні безкоштовних додатків за 45 доларів в місяць .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.