Xiaomi готує Redmi Note 11 з плоскими гранями і динаміками JBL

З анонса серії Redmi Note 10 не минуло й року, а Xiaomi вже підготувала їх наступників. Компанія оголосила, що офіційна презентація Redmi Note 11 відбудеться 28 жовтня. 

Судячи з тизер, смартфони отримають корпус з плоскими гранями в стилі останніх айфонів і динаміки з налаштуванням звучання від JBL. Кнопки регулювання гучності знаходяться на правій грані, а 3.5-мм роз’єм для навушників розташований зверху поруч з прорізом для ІК-порту, що дозволяє управляти побутовою технікою. 

Модель з приставкою Pro, за даними інсайдерів, оснастять OLED-дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц, 6-нанометровим процесором MediaTek Dimensity 920, 6/8 гігабайтами оперативної пам’яті і флеш-накопичувачем на 128/256 гігабайт. Акумулятор ємністю 5000 мАг буде підтримувати швидку зарядку потужністю 67 Вт. Дозвіл головного сенсора в основній камері складе 108 Мп, а для селфі очікується датчик на 16 Мп.

Базовому Redmi Note 11 дістанеться IPS-екран з такою ж частотою 120 Гц, а процесор трохи слабше – MediaTek Dimensity 810. Ємність батареї не відрізняється, але потужність зарядки знижена до 33 Вт. По частині камер теж є спрощення: основний сенсор має дозвіл 50 Мп, а фронтальна камера – 13 Мп.

Також повинні показати Redmi Note 11 Pro Max, але про цю модель інформації немає. Решта подробиць дізнаємося вже зовсім скоро – після анонса на наступному тижні. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.