Флагман Samsung Galaxy S22 Ultra показали на нових рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайнери продовжують пропонувати різні варіанти виконання основної камери майбутнього флагмана Samsung Galaxy S22 Ultra. Просто вихідний варіант з камерою багатьом видався дуже вже невдалим, після чого з’явилася версія з двома блоками. Вона виглядає органічніше. І ось зараз з’явився ще один варіант.

Дизайнер представив камеру Galaxy S22 Ultra c модулями-островами – кожен з них височить над корпусом самостійно, загального блоку немає. Аналогічним чином вирішена камера в Galaxy A32.

Парадокс «стікає» камери Galxy S22 Ultra полягає в тому, що він начебто як нав’язаний виробниками чохлів , в той час як в виріз цього самого чохла може вміститися і інша камера: як з двома блоками, так і з модулями-островами. По суті, в цьому і полягає головна інтрига Galaxy S22 Ultra – на даний момент є як мінімум три варіанти виконання камери, і поки зовсім незрозуміло, який з них буде запущений в серію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, за чутками, виробництво смартфонів Samsung Galaxy S22 стартує в листопаді, а офіційна прем’єра і старт продажів очікуються в січні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.