MIUI 13 чекає серйозний редизайн – деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Шанувальники Xiaomi зараз знаходяться в очікуванні виходу MIUI 13, наступного покоління фірмового призначеного для користувача інтерфейсу, заснованого на Android. Якщо ви теж з нетерпінням чекаєте прем’єри MIUI 13 і уважно стежте за новинами щоб не упустити не однієї витоку інформації про новій прошивці, то у нас для вас хороша новина. Джерела обіцяють, що наступна версія MIUI не тільки принесе тільки нові функції, а й кардинально змінить дизайн.

Авторитетний китайський інсайдер Digital Chat Station на своїй сторінці в місцевої соціальної мережі Weibo заявив, що фірмову операційну систему Xiaomi з виходом MIUI13 чекає редизайн. Компанія внесе зміни в зовнішній вигляд більшості елементів інтерфейсу, стилізувавши з під останні версії Android.

«MIUI 13 сильно змінилася з новим призначеним для користувача інтерфейсом і новими функціями», – заявило джерело, підкресливши, що MIUI 13 не матиме нічого спільного з MIUI 12.

Зовні MIUI 13 більше буде нагадувати Android 12, ніж попередню версію прошивки. Система отримає багато нових віджетів і значків, що поліпшить користувальницький досвід.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


Що стосується точної дати офіційного анонса MIUI 13, то вона до сих пір невідома. Очікується лише, що дебют нової програмної платформи відбудеться до кінця 2021 року, а переклад всіх сумісних пристроїв на нову версію MIUI займе кілька місяців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.