У 2022 році смартфони можуть позбутися портів зарядки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інженери китайської компанії Xiaomi розповіли про те, як будуть розвиватися смартфони в наступному році.

Xiaomi активно вдарилася в розробку високошвидкісних зарядок, в портфоліо компанії вже є дротова зарядка потужністю 200 Вт і бездротова на 120 Вт. І саме в останньому варіанті компанія бачить майбутнє ринку.

Інженери Xiaomi заявили, що вже в наступному році на ринку можуть з’явитися смартфони, які будуть позбавлені USB-портів для зарядки. Єдиним методом поповнення енергії акумулятора буде бездротова технологія. Відзначається, що єдиною проблемою малої поширеності бездротової зарядки є те, що технологія занадто повільно вдосконалюється, що призводить до того, що громадські місця поки що не можуть запропонувати користувачам багату інфраструктуру бездротових зарядок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що вже в найближчому майбутньому вийдуть смартфони з поліпшеною технологією бездротової зарядки, що призведе її до повсюдного поширення на ринку.

Варто відзначити, що деякі компанії, включаючи Xiaomi, вже почали розробляти абсолютно нове покоління бездротових зарядок, які дозволять смартфонам і іншим гаджетам заряджатися по повітрю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.