iPhone 14 Pro показали на якісному зображенні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перевірений мережевий інсайдер Бен Гескін (Ben Geskin), який регулярно публікує цікаві концепт-арти і рендери на підставі чуток і різних джерел, виклав нове зображення iPhone 14 Pro. Це не перший мережевий інформатор, який стверджує, що в iPhone 14 Pro більше не буде використовуватися виріз типу чубчик. Очікується, що iPhone 14 Pro отримає невеликий отвір для фронтальної камери, яке, можливо, буде мати овальну форму.

Що стосується стандартної версії iPhone 14 з екраном діагоналлю 6,1 дюйма, а також нової моделі під назвою iPhone 14 Max, яка отримає екран діагоналлю 6,5-6,7 дюйма, то вони збережуть чубчика. Це буде ще більше відокремлювати один від одного стандартні моделі та Pro-версії.

Раніше компанія з ланцюжка достачання Apple підтвердила, що iPhone 14 відмовиться від використання чубчика: необхідні технічні підстави для цього вже є. Концепти цього інсайдера заслуговують увагу з тієї причини, що він першим опублікував точний рендер iPhone X, а також ряду інших новинок Apple, Samsung, Xiaomi та інших компаній.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.