Якісне відео демонструє новий дизайн iPhone SE 3, в якому немає місця “чубчику”

Вважається, що новий iPhone SE3 стане найдешевшим і найбільш компактним смартфоном Apple з підтримкою мереж п'ятого покоління

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На YouTube-каналі ConceptsiPhone, на який підписані більше 400 000 осіб, опублікували відеоролик, який демонструє можливий дизайн майбутнього смартфона iPhone SE 3.

Найрізноманітніші інсайдери сходяться на тому, що iPhone SE 3 буде представлений навесні наступного року. Деякі повідомляють, що він продовжить використовувати дизайн з 2014 року. Інші наполягають на тому, що Apple проаналізувала попит і бажання споживачів, тому iPhone SE3 отримає 6,1-дюймовий РК-екран з чубком і в плані дизайну буде схожий на iPhone 11.

За версією ConceptsiPhone, iPhone SE 3 може піти ще далі і отримати крихітний отвір під фронтальну камеру в центральній верхній частині дисплея. Джерело додає, що телефон буде доступний в шести кольорах: Green, Salomon Pink, Lavender, Cream, light Blue і Ultimate Black.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вважається, що новий iPhone SE3 стане найдешевшим і найбільш компактним смартфоном Apple з підтримкою мереж п’ятого покоління. Висловлювалися припущення, що він може бути побудований на базі однокристальної системи Apple A14.

Відомий аналітик Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) з TF International Securities раніше підтвердив, що Apple готує iPhone SE Plus з екраном більшого розміру і схожим отвором для фронтальної камери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.