Секрет рекордної потужності Black Shark 4S Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні швидкої презентації стали відомі нові подробиці про флагманський ігровий смартфон Black Shark 4S Pro. Так, виробник розповів, як йому вдалося домогтися рекордної продуктивності. Також з’явилася інформація про швидкість зарядки і можливостей аудіо гаджета.

Новий Black Shark 4S Pro здатний видавати в бенчмарке AnTuTu майже 888 000 балів – кращий результат серед всіх Android-смартфонів. Як з’ясувалося, це заслуга не тільки флагманського процесора Snapdragon 888+. Домогтися таких показників вдалося за рахунок гібридного накопичувача, в якому в raid-масив об’єднані UFS 3.1 і кастомний SSD. На додачу використовується фірмовий алгоритм RAMDISK, що змушує працювати пам’ять на максимальній швидкості. Щось подібне було реалізовано в Black Shark 4 Pro, але в 4S Pro цю технологію поліпшили до другої версії.

Крім продуктивної начинки в Black Shark 4S Pro буде реалізована швидка зарядка потужністю 120 Вт і акумулятор ємністю 4500 мАг. Комплектний блок живлення та кабель дозволять зарядити гаджет за п’ять хвилин до 50%, а на повне заповнення енергії до 100% буде потрібно всього 15 хвилин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Black Shark також обіцяє вражаючу якість звуку в новому смартфоні. Крім того, разом з серією Black Shark 4S будуть представлені фірмові TWS-навушники, що забезпечують мінімальну затримку на рівні всього 30 мс.

Презентація новинок відбудеться 13 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.