Продуктивність iPhone 13 Pro порівняли з Galaxy S21 Ultra (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники бенчмарка Speed ​​Test G влаштували порівняльне тестування актуальних флагманів Apple і Samsung. Вони випробували обидва смартфона в різних дисциплінах, порівнявши швидкість роботи процесора, графіки, а також їх зв’язки в комбінованому режимі, – і оголосили переможця.

«Серце» Apple iPhone 13 Pro – шестиядерний процесор A15 Bionic. За даними AnTuTu, він перевершує попередника по потужності в середньому на 12% за рахунок збільшеного до 15 мільярдів кількості транзисторів, п’яти обчислювальних блоків GPU, а також підвищеної до 3223 МГц тактової частоти.

Samsung Galaxy S21 Ultra побудований на базі Qualcomm Snapdragon 888, яким оснащуються практично всі флагманські Android-смартфони 2021 року випуску. Чіп має вісім фізичних ядер і працює на частоті до 2840 МГц. При цьому він має більший, ніж у суперника, теплопакет – 10 Вт проти 6 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автори випробування синхронно запустили бенчмарк на двох флагманах, щоб з’ясувати, який з них швидше впорається з тестовими завданнями. Переможцем став iPhone 13 Pro – смартфону американського бренду вдалося випередити суперника у всіх трьох дисциплінах (навантаження на CPU, GPU і змішаний тест), показавши підсумковий результат в 54,5 секунди. Samsung Galaxy S21 Ultra справлявся з аналогічним випробуванням трохи довше: його підсумкове час склало 1 хвилину і 8 секунд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.