Смартфони

Як не розгубитися, вибираючи iPhone 13?

Share

Фанати «яблука» нарешті дочекалися виходу нового телефону. Але, як і завжди, в 13-ій лінійці також представлені різні моделі. Що ж вибрати: базовий, mini, Pro або iPhone 13 Pro Max? Щоб відповісти на це питання, слід чітко розуміти, які відмінності між ними.

Які зміни відбулися в новому айфоні?

На перший погляд, базова версія практично не відрізняється від свого попередника, хіба що стала трохи коротше чубчик, телефон злегка «погладшав» через більш ємного акумулятора і з’явився новий колір – рожевий. Але це стосується тільки зовнішніх змін, а ось любителі мобільного фото точно оцінять перетворення:

  • нічна зйомка стала ще якісніша, тепер при дуже поганому освітленні вийде максимально чітко передавати деталі і фарби;
  • матрична стабілізація дозволяє робити чіткі фото, навіть якщо рука здригнеться;
  • фото стали ще більш деталізованими завдяки ширококутної камери, також збільшилася поле огляду.

Також з’явився новий режим для відео – «кіноефектів». В цьому випадку фокус спрямований на головного персонажа, а задній фон замилений, причому гаджет сам розпізнає, коли відбувається зміна ролей, і перемикає фокусування. Також налаштувати або відредагувати цей ефект можна самостійно на вже готовому відео.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви любите акуратні телефони з діагоналлю 5,4, то ваш варіант – mini. Причому у цього малюка, незважаючи на невеликі розміри, потужна начинка і базові функції.

Pro або Pro Max?

Макрозйомка ще ніколи не була настільки деталізованою, а фотографувати можна з відстані всього 2 см. Завдяки 3-кратному оптичному зуму під час поганої видимості камера не виконується перемикання на основну. Частота оновлення тепер цілих 120 Гц, і зміна контенту проходить ще плавніше. Також ця серія порадує новим кольором – небесно-блакитним.

Pro Max – ідеальне рішення для тих, хто любить великі смартфони, його діагональ більше на 0,6 дюйма і становить 6,7. На ньому зручно працювати, грати, дивитися фільми. До речі, в цій версії доступний режим макрозйомки не тільки для фото, але і відео!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024