Як не розгубитися, вибираючи iPhone 13?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фанати «яблука» нарешті дочекалися виходу нового телефону. Але, як і завжди, в 13-ій лінійці також представлені різні моделі. Що ж вибрати: базовий, mini, Pro або iPhone 13 Pro Max? Щоб відповісти на це питання, слід чітко розуміти, які відмінності між ними.

Які зміни відбулися в новому айфоні?

На перший погляд, базова версія практично не відрізняється від свого попередника, хіба що стала трохи коротше чубчик, телефон злегка «погладшав» через більш ємного акумулятора і з’явився новий колір – рожевий. Але це стосується тільки зовнішніх змін, а ось любителі мобільного фото точно оцінять перетворення:

  • нічна зйомка стала ще якісніша, тепер при дуже поганому освітленні вийде максимально чітко передавати деталі і фарби;
  • матрична стабілізація дозволяє робити чіткі фото, навіть якщо рука здригнеться;
  • фото стали ще більш деталізованими завдяки ширококутної камери, також збільшилася поле огляду.

Також з’явився новий режим для відео – «кіноефектів». В цьому випадку фокус спрямований на головного персонажа, а задній фон замилений, причому гаджет сам розпізнає, коли відбувається зміна ролей, і перемикає фокусування. Також налаштувати або відредагувати цей ефект можна самостійно на вже готовому відео.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви любите акуратні телефони з діагоналлю 5,4, то ваш варіант – mini. Причому у цього малюка, незважаючи на невеликі розміри, потужна начинка і базові функції.

Pro або Pro Max?

Макрозйомка ще ніколи не була настільки деталізованою, а фотографувати можна з відстані всього 2 см. Завдяки 3-кратному оптичному зуму під час поганої видимості камера не виконується перемикання на основну. Частота оновлення тепер цілих 120 Гц, і зміна контенту проходить ще плавніше. Також ця серія порадує новим кольором – небесно-блакитним.

Pro Max – ідеальне рішення для тих, хто любить великі смартфони, його діагональ більше на 0,6 дюйма і становить 6,7. На ньому зручно працювати, грати, дивитися фільми. До речі, в цій версії доступний режим макрозйомки не тільки для фото, але і відео!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.