Масштабний витік розкрила майже всі характеристики нового Google Pixel 6

Запуск серії Google Pixel 6 повинен відбутися 19 жовтня. Інсайдер вже злив в мережу майже все, що потрібно знати про ці смартфони.

Стандартний Pixel 6 буде оснащуватися процесором Google Tensor, який буде на 80% швидший, ніж чіпсет Pixel 5. Також в смартфоні буде встановлена основна 50-Мп камера, яка зможе захоплювати більше деталей і на 150% більше світла в порівнянні з попередньою моделлю. Google також додасть функцію «Чарівна гумка», яка дозволить позбутися від об’єктів на зображеннях. Буде навіть нова функція, яка дозволить зменшити розмитість особи.

Основний датчик буде супроводжуватися ультрашіріком на 12 Мп. У моделі Pixel 6 Pro буде і третій модуль на 48 Мп. Це телефото-об’єктив з чотириразовим оптичним зумом. Фронтальна камера буде представлена ​​12-Мп датчиком.

Також повідомляється, що обидва пристрої будуть захищені від води і пилу за стандартом IP68 і будуть використовувати скло Gorilla Glass Victus від Corning, яке забезпечить поліпшену «в два рази стійкість до подряпин».

Pixel 6 буде оснащуватися 6,4-дюймовим екраном частотою оновлення до 90 Гц, а Pro-модель – 6,7-дюймовим екраном частотою оновлення 120 Гц. Перший смартфон отримає батарею на 4620 мАг, а другий-на 5000 мАг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.