Експерти порівняли камери iPhone 12 Pro Max і 13 Pro Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ведучий каналу Wylsacom на YouTube Арсеній Петров протестував камери двох останніх версій iPhone Pro Max: 12-ої і 13-ої.

Ведучий перевірив в фото- і відеозйомці в різних умовах дві моделі iPhone: 12 Pro Max, 13 Pro Max. В цілому в новій версії поліпшень виявилося не так багато.

З точки зору фотографії модернізація в основному торкнулася режимів: додався макрорежим, з’явився на всіх камерах нічний режим, а також стало можливо ці режими зйомки міняти вручну. Також покращилася деталізація (в тому числі на вечірніх фото), зникли засвітки, майже не стало шумів на фото при недостатньому освітленні, а кольори на знімках стали більш природними за рахунок оновленого балансу білого, підвищилася роздільну здатність, ніж фотографіями, знятими на iPhone 12 Pro Max.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не можна не сказати і про 3-кратному оптичному і 15-кратному цифровому зумі у iPhone 13 Pro Max замість 2,5-кратного і 12-кратного на попередній моделі. Правда, як зауважив Арсеній, це вкрай мало: конкуренти пропонують вже 5- і 10-кратний оптичний і 20-кратний цифровий. До того ж в плані деталізації при наближенні знімки абсолютно однакові у обох моделей.

Відео тепер можна знімати з кіноефектів. Однак експерт зазначає, що якщо в кадрі з’являється надто багато людей, то камера починає фокусуватися на всіх підряд. Також у вечірній час у разі недостатнього освітлення 13-й iPhone дає набагато більш якісну картинку, ніж 12-й.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.