Названо 3 причини, чому варто купити Apple iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple тільки нещодавно представила нову лінійку смартфонів iPhone 13, в яку ввійшли iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro та iPhone 13 Pro Max. В цілому, нова лінійка мало чим відрізняється від iPhone 12, але відмінності все ж присутні і про них зараз поговоримо, та буде названо 3 причини, чому варто купити Apple iPhone 13.

Причина 1. Можливості камери

Якщо дивитися на новенькі iPhone 13 з точки зору фото та відео можливостей, то вони однозначно перевершують iPhone 12, хоч і не сильно. Якщо дивитися на кількість Мп, то вони виглядають несерйозно на фоні смартфонів Samsung та Xiaomi, але якщо дивитися на якість отриманих фото та відео, то перевага очевидна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Окрім цього, смартфони отримали дві лінзи по 12 Мп, які отримали деякі цікаві особливості, серед яких варто відмітити “кіно-режим”. Сенс даної функції полягає в тому, що під час зйомки відео фокусування між об’єктами здійснюється в реальному часі. На цьому можливості цієї функції не завершуються, оскільки при редагуванні відео на смартфоні, фокусування можна змінювати, що справді виглядає ефектно.

Причина 2. Оновлений дисплей

В смартфонах iPhone 13 ми нарешті отримали оновлені дисплеї, хоча б в топових версіях 13 Pro і 13 Pro Max, які отримали дисплеї Retina XDR з максимальним значенням оновлення 120 Гц. Фактично, дана частота оновлення буде активною тільки при перегляді фільмів, активному проводженні часу в іграх, користуванні навігатором і тому подібними додатками та сервісами, де це справді необхідне. В інших випадках, частота оновлення буде падати до комфортної для користувачів та більш енергоефективної.

На жаль, молодші версії такої частоти оновлення не отримали, оскільки в них використовуються більш старі OLED-панелі з частотою оновлення 60 Гц.

Причина 3. Автономність iPhone 13

Ще один момент, який Apple покращили в нових iPhone 13 – автономність. Нові смартфони дещо довше працюють автономно за рахунок більших акумуляторів, в порівнянні з iPhone 12. Для прикладу, iPhone 13 Mini отримав акумулятор 2406 мАг, iPhone 13 – 3095 мАг, iPhone 13 Pro – 3095 мАг, iPhone 13 Pro Max – 4352 мАг. Якщо порівнювати із Android-смартфонами, то акумулятори по ємності все рівно поступаються, але якщо взяти до уваги рівень оптимізації, то час автономної роботи не буде гірше, ніж в Android.

Окрім цього, варто нагадати й про те, що Apple додали можливість заряджати смартфони більш потужними зарядками, а саме 27 Вт від дроту, 15 Вт від MagSafe та 7 Вт від Qi.

В цілому, нова лінійка смартфонів нічим не гірша за iPhone 12, тому якщо ви фанат Apple, iPhone 13 вас не розчарує.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.