Смартфони

Аудіотест iPhone 13 в DxOMark: флагманський рівень звуку

Share

Слідом за iPhone 13 Pro Max в лабораторії DxOMark пройшла аудіотестування і базова версія нового флагмана Apple. Як виявилося, різниця в ціні не позначилася на можливостях акустики гаджета – він посів високе становище в рейтингу «музичних» пристроїв.

Акустична система iPhone 13 включає два динаміка з підтримкою технології Dolby Atmos і мікрофони з функцією шумозаглушення для телефонних розмов. Крім того, власникам смартфона доступна функція акустичного зуму під час запису відео і можливість самостійного регулювання максимального рівня гучності.

Сильною стороною пристрою при відтворенні аудіо експерти назвали приємний тональний баланс з більш «теплим» звучанням низів і середини в порівнянні з попередніми поколіннями iPhone. Апарат також продемонстрував точну локалізацію звуку і широке охоплення діапазону частот.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При тестуванні записи були відзначені такі особливості, як природний тембр, хороша гучність і стійкість до високих рівнів звукового тиску. При цьому спостерігалася точна локалізація навіть при записі в портретній орієнтації екрану, до того ж в більшості випадків аудіодоріжка не страждала від артефактів.

У число недоліків iPhone 13 фахівці включили інверсію стерео при прослуховуванні музики, а також спотворення басів на максимальній гучності. Крім того, спостерігався брак чіткості і розбірливості у записаної доріжки, а при роботі мікрофона на відстані від джерела звуку «плавало» позиціонування.

За результатами випробувань iPhone 13 набрав 75 ​​балів, посівши шосте місце зведеного аудіорейтінга лабораторії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: iPhone 13
  • Останні записи

    Мобільні оператори розповіли, наскільки готові мережі до вимкнення електроенергії

    З новими відключеннями електроенергії, стабільна робота мобільних мереж знову стає вкрай важливою для абонентів, повідомляє Економічна…

    25.05.2024

    Новий вірус для Windows використовує для атак функцію шифрування дисків

    У Мережі з'явився новий вірус-вимагач для Windows, який використовує не вразливість ОС, а штатну функцію…

    25.05.2024

    Google вкладе мільярди доларів в індійське виробництво смартфонів

    За даними Bloomberg, Google вирішила інвестувати мільярди доларів в індійський штат Тамілнад для створення виробничої…

    25.05.2024

    Шахраї під виглядом Ощадбанку зазіхнули на картки українців

    Відколи розпочалася повномасштабна війна, з’явилося чимало програм грошової підтримки населення. Цим користуються шахраї, щоб виманити…

    25.05.2024

    Оновлений Google-пошук розлютив користувачів дивною видачею

    Компанія Google нещодавно представила оновлену пошукову систему з нейромережевими алгоритмами "під капотом". Однак протягом кількох…

    25.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim та Galaxy Z Flip 6 Slim представлять на початку 2025 року

    Отже, було безліч суперечливих повідомлень про лінійку телефонів Samsung на 2024 рік. Деякі наполягають на…

    25.05.2024