Categories: Смартфони

Чудовий Xiaomi Redmi Note 5 з подвійною камерою на зображеннях з усіх боків

Share

Смартфони Redmi 5 і Redmi 5 Plus, оснащені безрамковиv екраном, виявилися хорошими, але більшість фанатів очікувало більшого. Судячи з даних від ряду джерел, китайська корпорація дійсно працює над новим мобільним пристроєм, яким повинна стати модель Xiaomi Redmi Note 5. Про її існування ходить вкрай багато різних чуток, тому достовірно сказати про те, чи вийде вона на ринок чи ні, поки що не можна. Втім, все вказує на перший варіант.

Смартфон Xiaomi Redmi Note 5 повинен отримати великий безрамковий дисплей з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (Full HD +) і співвідношенням сторін 18:9, подвійну основну камеру на задній частині металевого корпусу, а також досить потужне технічне оснащення, яке дозволить йому запускати новітні ігри практично на найкращих налаштуваннях графічного оформлення.

Сьогодні, лічені години назад, в руки видання потрапили зображення смартфона Xiaomi Redmi Note 5, які були зроблені дизайнерами. Ці знімки проливають світло на те, як насправді буде виглядати новий китайський телефон з бюджетник, оскільки його цінник не повинен перевищити 200 дол. На знімках майбутню новинку можна в подробицях розглянути з усіх боків. Якщо мобільний пристрій дійсно існує, то його зовнішній вигляд виявиться саме таким.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Redmi Note 5 з безрамковий екраном і подвійний камерою виглядає просто чудово, а всю цю конструкцію доповнює досить потужне технічне оснащення. Мобільний пристрій може похвалитися 5,99-дюймовим екраном з роздільною здатністю FHD+, 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 636, 3/4 ГБ оперативної і 32/64 ГБ постійної флеш-пам’яті, подвійною основною 16 Мп і 8 Мп фронтальною камерами, роз’ємом microSD для установки карт пам’яті, а також акумулятором ємністю 4100 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки Quick Charge 3.0.

Офіційний анонс нового чудового смартфона Xiaomi очікується в найближчі кілька місяців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Смартфони на Android скоро отримають новий спосіб керування налаштуваннями виведення звуку

    Схоже, Google працює над цікавою новою можливістю для користувачів Android – можливістю керування виведенням звуку…

    01.05.2024

    У росії створюють РЕБ-дрон із штучним інтелектом

    Російська компанія «Герань» заявила про створення мобільної установки «Абзац», яка, за їхніми словами, здатна боротися з безпілотними літальними…

    01.05.2024

    Телефон на зарядці всю ніч: шкідливо чи ні

    Багато власників смартфонів побоюються залишати гаджети на зарядці на всю ніч і правильно роблять. Пояснюємо,…

    01.05.2024

    Мільярди смартфонів в небезпеці через дефект клавіатури

    Нещодавній звіт фахівців з кібербезпеки з Citizen Lab виявив суттєвий недолік безпеки в кількох популярних…

    01.05.2024

    Новий вірус для Android заражає пристрої користувачів через зламані сайти WordPress

    Хакери почали розповсюджувати нове шкідливе програмне забезпечення для операційної системи Android під назвою Wpeeper. Цю…

    01.05.2024

    Що таке NFC: як воно працює і що ви можете з ним робити

    Комунікація ближнього поля (далі NFC) - це технологія смартфонів і пристроїв, що носяться, яка живе…

    01.05.2024