Чудовий Xiaomi Redmi Note 5 з подвійною камерою на зображеннях з усіх боків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони Redmi 5 і Redmi 5 Plus, оснащені безрамковиv екраном, виявилися хорошими, але більшість фанатів очікувало більшого. Судячи з даних від ряду джерел, китайська корпорація дійсно працює над новим мобільним пристроєм, яким повинна стати модель Xiaomi Redmi Note 5. Про її існування ходить вкрай багато різних чуток, тому достовірно сказати про те, чи вийде вона на ринок чи ні, поки що не можна. Втім, все вказує на перший варіант.

Смартфон Xiaomi Redmi Note 5 повинен отримати великий безрамковий дисплей з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (Full HD +) і співвідношенням сторін 18:9, подвійну основну камеру на задній частині металевого корпусу, а також досить потужне технічне оснащення, яке дозволить йому запускати новітні ігри практично на найкращих налаштуваннях графічного оформлення.

Сьогодні, лічені години назад, в руки видання потрапили зображення смартфона Xiaomi Redmi Note 5, які були зроблені дизайнерами. Ці знімки проливають світло на те, як насправді буде виглядати новий китайський телефон з бюджетник, оскільки його цінник не повинен перевищити 200 дол. На знімках майбутню новинку можна в подробицях розглянути з усіх боків. Якщо мобільний пристрій дійсно існує, то його зовнішній вигляд виявиться саме таким.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Redmi Note 5 з безрамковий екраном і подвійний камерою виглядає просто чудово, а всю цю конструкцію доповнює досить потужне технічне оснащення. Мобільний пристрій може похвалитися 5,99-дюймовим екраном з роздільною здатністю FHD+, 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 636, 3/4 ГБ оперативної і 32/64 ГБ постійної флеш-пам’яті, подвійною основною 16 Мп і 8 Мп фронтальною камерами, роз’ємом microSD для установки карт пам’яті, а також акумулятором ємністю 4100 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки Quick Charge 3.0.

Офіційний анонс нового чудового смартфона Xiaomi очікується в найближчі кілька місяців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.