Google Pixel 6 отримав офіційну дату анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після серії натяків компанія Google, нарешті, опублікувала офіційний тизер, який розкрив дату презентації флагманської лінійки смартфонів Pixel 6. Як виявилося, інсайдери були точні в своєму прогнозі – новинки дійсно покажуть вже в цьому місяці.

Смартфони Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro будуть представлені 19 жовтня. Цю інформацію Google підтвердила офіційно, розмістивши в соціальній мережі Twitter відповідний тизер з зображенням флагмана. Крім того, компанія вставила в пост посилання, яка веде на сторінку з популярними питаннями користувачів, присвячених майбутнього заходу.

Компанія відзначила, що вся презентація буде підготовлена ​​заздалегідь і буде проведена онлайн. Однією з ключових особливостей гаджетів стане використання фірмового чіпа Google Tensor, дисплеїв з частотою оновлення 120 Гц і подекранних сканерів відбитків пальців. Камера Pro-версії отримає три датчика, в той час як у базовій версії флагмана буде лише два сенсора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також відомо, що смартфони будуть поставлятися з попередньо встановленою операційною системою Android 12 «з коробки». За попередньою інформацією, вартість Pixel 6 складе € 649, а Pixel 6 Pro обійдеться покупцям в € 899.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.