Сім моделей iPhone протестували під управлінням iOS 15 (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після виходу iOS 15.01 блогери взялися з’ясувати, як змінилася робота смартфонів Apple при переході на актуальну версію прошивки. Тестування автономності та продуктивності пройшли відразу сім пристроїв, що підтримують нову мобільну ОС – і, як з’ясувалося, причини відкладати апгрейд у користувачів немає.

Випробування пройшли наступні смартфони: iPhone SE 2020 року, iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 8, iPhone XR, iPhone SE і iPhone 11. Час їх автономної роботи оцінювалося за допомогою вбудованого тесту акумулятора в мобільному додатку Geekbench.

Автори ролика відзначили, що єдиним смартфоном, автономність якого виросла з установкою iOS 15, став iPhone SE 2020. Моделі iPhone 11, iPhone 7 і iPhone 8 проявили себе трохи гірше, ніж під управлінням iOS 14.8, але різниця виявилася мінімальною. Незначно змінилися і результати тестування продуктивності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами блогерів, що від халепи істотних відмінностей в роботі свого смартфона при переході на iOS 15 користувачі не помітять. Крім того, Apple продовжить оптимізувати операційну систему, тому показники підтримуваних їй гаджетів також може покращитися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.