Названий найдоступніший 5G-смартфон Xiaomi, який отримав все необхідне

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi пропонує неймовірну кількість смартфонів під різні смаки, потреби і бюджет, намагаючись задовольнити потреби практично будь-якого потенційного клієнта. Зараз же ми приділимо увагу саме одному смартфону, який показує себе тільки з кращого боку. Відповідно, зараз буде названий найдоступніший 5G-смартфон Xiaomi, який отримав все необхідне.

Зараз мова піде про смартфон від компанії POCO, яка вважається незалежною від Xiaomi, але будемо відверті, вони і далі використовують фірмову оболонку MIUI 12, хоча і зі своїм лаунчером. Крім цього, комплект поставки також відбувається через компанію Xiaomi.

Повертаємося до смартфону. Найдоступнішим 5G-смартфоном став POCO M3 Pro, який отримав цікавий дизайн, сильні характеристики, ну і підтримку 5G, хоча для України це ще не так і перевага. Зараз пройдемося по характеристикам.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

POCO M3 Pro отримав 6,5 – дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 2400х1080 і частотою оновлення 90 Гц, що цілком добре для смартфона такого рівня. Крім цього, він працює від потужного процесора Dimensity 700 MediaTek в парі з 4/64 і 6/128 Гб пам’яті, чого буде достатньо для більшості користувачів. У рейтингу Antutu цей процесор набирає понад 300 000 балів, що дійсно непоганий результат.

Щодо фотоможливостей смартфона, то він отримав стандартний, для свого сегменту, набір камер, а саме потрійну з основною 48 Мп і додатковими 2 Мп + 2 Мп і фронтальною 8 Мп. Не можна сказати, що це найкращі камери, але фото виходитимуть нормальної якості (при хорошому освітленні).

Автономність POCO M3 Pro на стандартному рівні, як для Xiaomi і суббрендов, оскільки харчується він від акумулятора 5000 мАч, чого вистачить на півтора або 2 дні автономної роботи. Недоліком тут можна назвати те, що смартфон доведеться довго заряджати – близько 2-х годин.

Крім цього, цей смартфон отримав всі необхідні бездротові технології та інші стандартні технології, а саме NFC, 5G, Wi-Fi 5, FM-радіо, Bluetooth 5.1 і сканер відбитків.

Даний смартфон пропонують багато інтернет-магазинів, як українських, так і зарубіжних. Все залежить від того, чи готові ви на нього почекати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.