Названо найкращі Android-смартфони на сьогоднішній день

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ринок Android-смартфонів настільки різноманітний, що при виборі майбутнього смартфона можна просто загубитися серед них і сильно помилитися з покупкою. Щоб уникнути такої неприємності і не викинути гроші «на вітер», рекомендуємо ознайомитися з нашою добіркою, в якій будуть названі кращі Android -смартфони на сьогоднішній день.

№5. Samsung Galaxy S21 Ultra

На п’ятому місці розмістився останній флагманський смартфон компанії Samsung – Galaxy S21 Ultra. Цей смартфон вийшов досить цікавим саме через свіжий дизайн камер, підтримку стилуса і дисплея з частотою оновлення 120 Гц. Також варто відзначити ще й 2K розширення дисплея і процесор Snapdragon 888 (для ринку США). Пристрій в цілому дороге, тому більше підійде тим, хто вважає себе прихильником бренду і флагманських смартфонів. Варто Samsung Galaxy S21 Ultra близько 34 000 грн.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

№4. Xiaomi Mi 11 Ultra

Без смартфона Xiaomi в цьому рейтингу не обійтися, тим більше, коли мова йде про останній флагманський смартфон Mi 11 Ultra. Даний смартфон також працює від процесора Snapdragon 888, отримав захист від вологи IP68, цікавий додатковий дисплей на зворотному боці, оснащений кращими камерами і багатьом іншим, але цікавим. Варто Xiaomi Mi 11 Ultra теж не мало (38 000), але він того вартий.

№3. OnePlus 9 Pro

Ще один флагманський смартфон, але на цей раз від компанії OnePlus. Цей пристрій також отримало флагманський процесор (Snapdragon 888) на всіх ринках збуту, потужну квадрокамеру 48 Мп + 50 Мп + 8 Мп + 2 МП, дозвіл екрана 2K і оболонку OxygenOS. Варто OnePlus 9 Pro близько 31 000 грн.

№2. ASUS Zenfone 8

Наступним представником в нашому рейтингу став смартфон ASUS Zenfone 8. Компанія Asus завжди робить пристрої, які варті уваги, тому Zenfone 8 не є винятком. Цей пристрій також отримало флагманський процесор Snapdragon 888, компактний дисплей (5,9-дюйма), частоту оновлення 120 Гц і дійсно хорошу подвійну камеру (64 Мп + 12 Мп). Ціна ASUS Zenfone 8 близько 18 000 грн.

№1. Sony Xperia 1 III

Коронне місце займає смартфон від компанії Sony – Xperia 1 III. Купуючи цей смартфон, ви отримуєте все краще, що зараз тільки є і трошки більше. Sony Xperia 1 III отримав великий 6,5 – дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2K і частотою оновлення 120 Гц. Також він працює від флагманського процесора Snapdragon 888, оснащений потужною квадрокамерою, швидкою зарядкою 30 Вт і багато іншого, дійсно вартого такої високої ціни.

В даний рейтинг ми включили кращі і найпотужніші смартфони, які тільки можна придбати зараз і які будуть вам справно працювати ще кілька років. Вартість цього монстра 47000 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.