iPhone 13 Pro Max, 12 Pro Max і 11 Pro Max порівняли за якістю камер

Автор YouTube-каналу Max Tech опублікував відео, в якому порівнюються камери iPhone 13 Pro Max, 12 Pro Max і 11 Pro Max. Спеціаліст випробував смартфони у всіх режимах зйомки, в тому числі в макрозйомці і нічний.

Автор ролика відразу сказав, що новий iPhone 13 Pro Max не у всіх випадках здається краще за інших моделей. Іноді навіть 11 Pro Max виглядає явним переможцем.

Блогер почав порівняння з фотографій, зроблених на три різних смартфона в умовах гарного денного освітлення. Всі три знімки виглядають майже однаково.

Автор зазначив, що з фотографій все ж видно: Apple викручує контрастність на знімках все більше і більше з кожним новим поколінням. Втім при зумі останній айфон показав себе краще за інші. Селфі на iPhone 13 Pro Max теж виходять краще:

А ось при переході в режим з трьома лінзами в умовах низької освітленості, фото на iPhone 11 Pro Max починають виглядати навіть краще.

В цілому, однак, нічний режим у iPhone 13 Pro Max дійсно хороший. Всі висновки ви можете зробити самі, подивившись ролик повністю.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.