iPhone 13 Pro Max, 12 Pro Max і 11 Pro Max порівняли за якістю камер

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Автор YouTube-каналу Max Tech опублікував відео, в якому порівнюються камери iPhone 13 Pro Max, 12 Pro Max і 11 Pro Max. Спеціаліст випробував смартфони у всіх режимах зйомки, в тому числі в макрозйомці і нічний.

Реклама

Автор ролика відразу сказав, що новий iPhone 13 Pro Max не у всіх випадках здається краще за інших моделей. Іноді навіть 11 Pro Max виглядає явним переможцем.

Блогер почав порівняння з фотографій, зроблених на три різних смартфона в умовах гарного денного освітлення. Всі три знімки виглядають майже однаково.

Автор зазначив, що з фотографій все ж видно: Apple викручує контрастність на знімках все більше і більше з кожним новим поколінням. Втім при зумі останній айфон показав себе краще за інші. Селфі на iPhone 13 Pro Max теж виходять краще:

А ось при переході в режим з трьома лінзами в умовах низької освітленості, фото на iPhone 11 Pro Max починають виглядати навіть краще.

В цілому, однак, нічний режим у iPhone 13 Pro Max дійсно хороший. Всі висновки ви можете зробити самі, подивившись ролик повністю.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: