Підтверджені зміни в MIUI 13, які буде представлено найближчим часом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі шанувальники компанії Xiaomi та їхніх смартфонів, в очікуванні чергового оновлення їхньої фірмової оболонки MIUI, яка буде називатися MIUI 13. На даний момент інформації про перелік функцій та нові можливості не так і багато, та й офіційного списку підтримуваних смартфонів нам також не представили (відомий тільки попередній список смартфонів, які отримають MIUI 13), але дещо про MIUI 13 все ж відомо. Знову ж, це не офіційна інформація, а тільки та, яку поширюють розробники MIUI. Відповідно, зараз будуть представлені зміни в MIUI 13, які буде представлено найближчим часом. Зразу попереджаємо, що це не повний перелік змін, а тільки певна частина.

  1. Змінювати шрифти стане простіше

Якщо ви активно користуєтесь смартфоном Xiaomi і дещо розбираєтеся в MIUI, то напевно знаєте, що кількість шрифтів в додатку “Теми” досить багато і для більшості користувачів цього цілком достатньо.

Якщо ж ви більш просунутий користувач, то вам було б добре знати, що зараз в MIUI буде додано набагато більше шрифтів і їх можна буде змінювати для майже для всіх елементів інтерфейсу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  1. Перероблений алгоритм прискорення додатків та ігор

Зараз стосовно ігрових режимів та прискорювачів. Серед відносно достовірних чуток можна знайти одну, яка стосується Game Turbo 2.0. Як повідомляється, в MIUI 13 буде перероблено алгоритм прискорення додатків та ігор в сторону збільшення навантаження на графічний процесор.

Згідно попередніх даних, відбудеться приріст FPS на 10-15% (на флагманських смартфонах).

  1. Резервне копіювання більш різноманітне

В публікаціях на нашому порталі, можна часто зустріти одну рекомендацію, яка стосується резервних копій. Ми завжди рекомендуємо робити резервні копії, якщо на смартфоні / ПК / планшеті заплановані якість програмні або технічні зміни.

В MIUI 13 буде додано новий спосіб зберігання резервних копій – в Xiaomi Cloud.

На даний момент, це основні зміни в MIUI 13, про які вже говорять. Окрім них, нам варто очікувати ще й зміни в інтерфейсі, але про них відсутня достеменна інформація.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.