Ціни перших флагманів Google на власному процесорі компанії «злили» в мережу до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google оголосила про роботу над новими флагманами ще в серпні. Тоді компанія показала зовнішній вигляд Pixel 6 і Pixel 6 Pro, а також повідомила, що тепер пристрої будуть працювати на базі власного чіпа IT-гіганта.

Повноцінний же анонс смартфонів так і не відбувся. За останніми даними, провести відповідну презентацію повинні в жовтні. Але незважаючи на те, що до старту заходу ще є час, в мережі з’явилися відомості про вартість всіх модифікацій Pixel 6 і Pixel 6 Pro.

Джерелом витоку став неназваний європейський перевізник, повідомляє GSMArena.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що ж стосовно цін, то за Pixel 6 на 8/128 і 8/256 ГБ попросять 550 і 650 євро відповідно. Якщо ж говорити про Pixel 6 Pro, то ця версія буде пропонуватися у версіях на 12/128, 12/256 і 12/512 ГБ. І вже їх вартість складе 900, 1000 і 1100 євро.

Нагадаємо, що в основу всіх версій Pixel 6 (в тому числі і Pro) ляже чіп Google Tensor, виробництвом якого займається Samsung. Відмінності між «молодшим» та «старшим» Pixel буде полягати в розмірі дисплея і кількості камер в основному блоці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.