Xiaomi Civi з унікальним дизайном на перших реальних знімках (ФОТО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром після презентації Xiaomi Civi потрапив в руки різних блогерів, завдяки яким в мережі з’явилися перші фотосесії за участю новинки. Опубліковані зображення в деталях демонструють дизайн гаджета – в тому числі і незвичайну структуру «кристалічної» поверхні його задньої кришки.

Розробляючи смартфон, компанія приділила особливу увагу дизайнерській складовій. Фронтальна панель новинки примітна майже однаковими з усіх боків тонкими рамками і загнутим з боків дисплеєм. Схожу форму має і задня кришка пристрою.

Корпус Xiaomi Civi виготовлений з використанням міцних полімерів і виділяється не тільки колірними рішеннями, а й текстурою внутрішнього шару тильньої панелі. На макрознімки добре помітна незвичайна структура спеціального напилення: межі безлічі дрібних кристалів заломлюють світло, надаючи корпусу пристрою оригінальний зовнішній вигляд.

Яскраво виглядає і світло-синій варіант Xiaomi Civi. На знімках під різними кутами огляду корпус апарату відсвічує відразу кількома відтінками. Новинка вже доступна покупцям в Китаї за ціною від $ 402, дата появи глобальної версії смартфона виробником поки не оголошена.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.