Ціни на iPhone 13 в Україні досягають майже 90 тисяч гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

24 вересня стартував продаж iPhone 13. У Європі І США не обійшлося без традиційних черг навіть з урахуванням того, що перші покупці могли забрати новинку тільки після офіційного замовлення в онлайн-магазині Apple, оскільки на всіх поки не вистачає, пишуть  podrobnosti.

Авторитетні техно-видання розхвалили новинку, тому не дивно, що через це шанувальники «яблучної» продукції чекали старту продажів досить довго.

Особливість iPhone 13 також в тому, що з ними Apple почала йти назустріч покупцям і продовжує поступове утримання цін всупереч усталеній тенденції підвищувати вартість смартфонів на 50-100 доларів щорічно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У США ціни на моделі iPhone 13 залишилися на рівні минулого року – від 699 доларів (699 євро в Європі), що тільки підвищило інтерес з боку покупців, адже долучитися до «елітного» клубу тепер стало простіше, а не так, як це було у часи iPhone X і iPhone XS.

Однак ціни на iPhone 13 в Україні вищі за європейські і американські. Деякі роздрібні мережі з 27 вересня почали продавати нові смартфони за ціною від 29899 гривень (1117 доларів) за базову версію iPhone 13 c 128 ГБ пам’яті, і  до 87770 гривень  (3278 доларів) за топову модель iPhone 13 Pro Max з вбудованою пам’яттю об’ємом 1 ТБ .

Мінімально доступна ціна iPhone 13 в Україні

Максимальна ціна на iPhone 13 Pro Max в Україні

Ціни згодом можуть трохи знизитися після старту продажів у офіційних рітейлерів, на зразок «Цітурса», які обіцяють почати поставки з 15 жовтня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.