Представлений перший смартфон з сервісами Huawei не від Huawei чи Honor

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія LeTV (колишня LeEco), яка свого часу збанкрутувала, повернулася на ринок з новим смартфоном. І це досить цікава модель – вона отримала сервіси Huawei Mobile Services, розроблені китайською компанією після введення санкцій США.

У LeTV заявили, що вирішили використовувати Huawei Mobile Services з бажання бути відкритими для всіх екосистем. HMS йдуть на телефоні «з коробки».

Варто відзначити, що на смартфоні LeTV S1 використовується не тільки китайське ПЗ, але і китайські компоненти. Як процесор тут виступає Tiger T7510, створений китайською компанією Unisoc.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль, LeTV не надала повний список характеристик новинки. Відомо тільки, що смартфон оснащений дисплеєм дозволом HD +, батареєю на 4900 мАг, трьома камерами і сканером відбитків пальців. Крім того, це 5G-модель.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.