Samsung Galaxy S22 Ultra в новому дизайні підтвердили відразу два інсайдера (ФОТО)

OnLeaks і Ice Universe стверджують, що смартфон буде виглядати так

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стів Хеммерстоффер (Steve Hemmerstoffer), відомий під ніком OnLeaks, опублікував оновлені рендери флагманського смартфона Samsung Galaxy S22 Ultra після публікації перших комп’ютерних зображень .

Коли з’явилися перші зображення, інший інсайдер під ніком Ice Universe поставив їх під сумнів, зазначивши неточності. Стів Хеммерстоффер заявив, що він знову зв’язався зі своїм інформатором, який підтвердив, що в даний момент компанія тестує два прототипи з дизайном камери, показаним на нових рендера.

При цьому Ice Universe, коментуючи нові рендери, додав, що Samsung може постаратися зробити блок камери якнайменше, щоб заощадити місце для стилуса S Pen і зберегти масу смартфона на рівні 228 м.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стів Хеммерстоффер першим опублікував точні рендери Samsung Galaxy S21, Huawei P50 Pro, Sony Xperia 1 III, Google Pixel 4 XL і інших смартфонів.

Ice Universe багато разів повідомляв точну інформацію про смартфони і датчики зображення Samsung, включаючи недавні анонси нових сенсорів роздільною здатністю 50 і 200 Мп. Також він першим показав точні зображення смартфонів з екранами-водоспадами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.