Samsung Galaxy: нові проблеми з трьома популярними моделями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy A50, A51 і Galaxy M31 заробили корейському виробнику репутацію виробника надійних і потужних смартфонів за розумною ціною. Але з новим оновленням ці пристрої стали розчаровувати своїх власників, працюючи, як застарілі моделі. І це відбувається в невідповідний час для Samsung.

Проблеми зі стабільністю після оновлення від Samsung

Як повідомляє Giga.de, проблеми на пристроях Samsung Galaxy A50, A51 і M31 виникають після нового оновлення системи. Зазвичай такі оновлення призначені для забезпечення стабільної роботи пристроїв протягом більш тривалого періоду використання. Це означає, що більш старі або більш дешеві моделі, зокрема, повинні бути в змозі не відставати від нових з точки зору продуктивності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нове оновлення для бестселерів Samsung Galaxy A50, A51 і M31, ймовірно, має зворотний ефект. При певних обставинах це викликає ознаки старіння цих смартфонів середнього класу. Користувачі скаржаться, що смартфони не працюють нормально і навіть смикаються.

«Таємнича помилка» від Samsung ще не виправлена

У блозі SamMobile, який добре орієнтується в продуктах Samsung, повідомляється, що це «загадкова помилка», через яку пристрою серій Galaxy A і M зависали під час використання або автоматично перезавантажувалися. Пристрої з такою несправністю практично непридатні для використання. Користувачі також повідомили, що їх смартфони застрявали в так званому циклі завантаження.

Згідно з інформацією користувача, при перезапуску телефони не виходили за межі логотипу Samsung і навіть не запускалися. У фахівців «Самсунг» поки немає рішення проблеми. Але той факт, що пристрої просто застаріли, не викликає суперечок ні у Samsung, ні у користувачів.

Несправність пристроїв Galaxy прив’язана до певних локаціях

Офіційні форуми відзначають, що проблема цей не глобальна, а вираенно локальна. Відповідно, кількість повідомлень про проблеми накопичується по регіонах, особливо на Індійському субконтиненті, де Samsung Galaxy A50, A51 і M31 продаються мли іонними тиражами.

Несправні смартфони Galaxy мають одну спільну рису: кожен з них оснащений процесором Exynos 9610 або Exynos 9611. Однак, якщо проблема виникла в обладнанні, Samsung буде дуже складно знайти рішення.

Хоча ця проблема видається локальної, «таємнича помилка» виникла в дуже невідповідний для Samsung час. Адже особливо зараз, коли показники продажів залишають бажати кращого, група ніяк не може допустити нової помилки в моделях Galaxy.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.