iPhone 13 Pro Max поступився Samsung Galaxy S21 Ultra в нових тестах камер

При зйомці як удень, так і вночі Samsung Galaxy S21 Ultra камера демонструє помітно ширший динамічний діапазон і кращу деталізацію на знімках

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перевірений мережевий інсайдер Бен Гескін (Ben Geskin), який регулярно публікує цікаві концепт-арти і рендери, виклав порівняльні фотографії, зроблені на камери iPhone 13 Pro Max і Samsung Galaxy S21 Ultra.

У тесті, проведеному @SuperSaf, ультраширококутна камера Samsung Galaxy S21 Ultra показала себе помітно краще, ніж аналогічна камера новітнього флагмана Apple. При зйомці як удень, так і вночі Samsung Galaxy S21 Ultra камера демонструє помітно ширший динамічний діапазон і кращу деталізацію на знімках. Джерело припускає, що з виходом оновлень програмного забезпечення ситуація покращиться, однак на момент виходу ми спостерігаємо саме таку ситуацію.

В іншому порівнянні @TechTabletscom південнокорейський флагман Samsung Galaxy S21 Ultra також показав себе краще при нічній зйомці, ніж iPhone 13 Pro Max. Причому ресурс підтвердив, що домінування Galaxy S21 Ultra спостерігається як при зйомці фото, так і під час запису відео.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.