iPhone 13 Pro Max проти Samsung Galaxy S21 Ultra. Смартфони порівняли в великому тесті камер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явився, ймовірно, перший великий огляд камери iPhone 13 Pro Max від відомого джерела. В даному випадку це блогер Mrwhosetheboss з більш ніж 8,5 млн передплатників. Він порівняв новинку з Samsung Galaxy S21 Ultra.

Відео на YouTube, безумовно, не дозволяє самостійно оцінити вихідні фото і відео, так що доводиться розглядати наявну картинку і вірити автору.

Автор же за підсумком прийшов до висновку, що камери смартфонів досить близькі, якщо порівнювати всі режими. Samsung виграв у чотирьох тестах, iPhone – в трьох. Ще в п’яти переможця виділити не вдалося.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

https://www.youtube.com/watch?v=ZoP80SfGscM&feature=emb_title

Якщо говорити про найбільш сильні сторони обох учасників, то у Samsung це, звичайно, в першу чергу телекамера. Якщо точніше, дві телекамери з оптичним наближенням x3 і x10 і 100-кратним цифровим зумом. У iPhone 13 Pro Max є лише один телевик з триразовим наближенням, хоча якраз при триразовому наближенні смартфони в цілому рівні.

Нічний режим у iPhone 13 Pro Max став відчутно кращий, ніж у попередника. При цьому за замовчуванням знімок робиться буквально дві-три секунди, так що переваги перед конкурентом немає. Але якщо вручну вибрати максимальні 10 секунд, то результат набагато краще, ніж у флагмана Samsung.

В цілому як мінімум цей тест говорить про те, що камери смартфонів близькі, хоча в тому чи іншому сценарії краще може бути те один, то інший апарат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.