Названа прихована функція iOS 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple розповіла не про всі нововведення операційної системи iOS 15, але користувачі вже виявили нову функцію під назвою «Фонові звуки» (Background Sounds), яка дозволить вам чути розслаблюючі звуки.

Ви можете включити звуки дощу, океану, річки, а також різні види білого шуму. Щоб скористатися функцією, виберіть «Параметри»> «Спеціальні можливості»> «Аудіо / відео»> «Фонові звуки». Ви також можете встановити ці звуки на будильник, використовуючи регулятор гучності.

Багато людей використовують білий шум, щоб легше засинати, деякі батьки вважають, що їхні діти так краще і швидше засинають.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У минулому році Apple помістила в це меню функцію розпізнавання звуку. Коли ваш телефон чує один з включених вами звуків зі списку з 15, ви побачите повідомлення. Це відмінна функція для людей з вадами слуху, тому що iPhone може інформувати користувача про спрацьовування, наприклад, пожежної або димової сигналізації.

Щоб отримати доступ до цієї функції, перейдіть в «Параметри»> «Спеціальні можливості»> «Розпізнавання звуку»> «Увімкнути розпізнавання звуку».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.