Названі унікальні функції камери Google Pixel 6 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У коді бета-версії Google Camera інсайдери виявили список функцій камери майбктнього флагмана компанії. Завдяки цьому стало відомо, які нововведення гаджет отримає в порівнянні зі своїми попередниками.

За даними XDA-Developers, основна камера смартфона буде представлена ​​трьома датчиками: основним Samsung GN1 на 50 Мп, 12-мегапіксельним Sony IMX386 з ширококутним склом, і 48-мегапіксельним Sony IMX586 з телеоб’єктивом (4-кратний оптичний зум). Дозвіл Фронталки пристрою складе 12 Мп.

Відповідно до джерела, Pixel 6 Pro буде підтримувати значення масштабу 0,7Х, і зможе записувати відео 4К @ 60 fps на основний датчик. Для широкого кута сенсора якість запису в тій же роздільній здатності буде обмежено значенням 30 кадрів в секунду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Максимальна кратність наближення складе до 7X при запису відео в 60 fps, і до 20Х – при 30 fps або фотозйомці. При цьому у користувачів буде можливість швидкого перемикання ширококутним і телеоб’єктивом без зупинки запису. Очікується і поява у Pixel 6 і 6 Pro функції масштабування звуку.

У списку можливих нововведень також згадуються ручне регулювання балансу білого, настройка експозиції для точної передачі відтінків шкіри, «чарівний ластик» для швидкої корекції фотографій при постобробці, і функція зниження розмиття особи при зйомці з HDR.

Видалення небажаних об’єктів в кадрі

Багато з функцій, які інсайдери зустріли в тестовому додатку Google Camera, поки не ідентифікуються через використання прихованих назв. Проте в новинках може з’явитися підтримка Bluetooth-мікрофонів, підсвічування таймера під час зйомки, спеціальний «дитячий режим», функція автоматичного розпізнавання користувачів, які часто потрапляють в кадр, а також «портретний прожектор».

Які з зазначених опцій з’являться в смартфонах Pixel 6 і 6 Pro, поки невідомо. З чуток, презентація новинок відбудеться у другій половині жовтня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.