Користувачі зіткнулися в iOS 15 з першим багом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після установки iOS 15 і iPadOS 15 на свої iPhone і iPad деякі користувачі зіткнулися з однією і тією ж проблемою. На оновлених пристроях з’явилося попередження про те, що закінчується вільне місце на вбудованому носії.

Однак при переході в меню «Параметри» в розділ «Сховище iPhone» користувачі виявляють, що на пристрої залишається не менше 10 і навіть 15 ГБ невикористаної пам’яті. При цьому повідомлення продовжує висіти, прибрати його немає можливості. Також в мережі з’явилися скарги власників мобільних пристроїв Apple, у яких система показувала обсяг вільної пам’яті більший, ніж реальна ємність сховища.

Користувачі припускають, що нова збірка операційної системи не може розрахувати реальний обсяг накопичувача. У підтримці Apple повідомляють, що скидання пристрою до заводських налаштувань вирішить проблему. Правда, є повідомлення, що і цей спосіб не у всіх працює.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Неясно, доведеться чи користувачам чекати релізу iOS 15.1, або ж Apple екстрено випустить незабаром невеликий апдейт iOS 15.0.1 для вирішення цієї проблеми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.