Перші огляди iPhone 13 розкрили головні переваги та недоліки нових смартфонів Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на реліз лише 24 вересня, вже зараз наші зарубіжні колеги опублікували свої огляди на лінійку iPhone 13. В них вони розповіли як плюси, так і мінуси нових флагманів Apple.

Так, наприклад, журналісти CNN відзначили поліпшення максимальної яскравості. Це, за їхніми словами, зробило використання iPhone 13 і 13 mini ще більш зручним в умовах сильної освітленості.

При цьому в Wired похвалили 120 Гц дисплеї в Pro-версії нових iPhone. На жаль, в базових варіантах лінійки технологія ProMotion поки що відсутня – ймовірно, її додадуть в умовному iPhone 14.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В цілому ж експерти похвалили збільшення обсягу пам’яті в базовому iPhone з 64 до 128 ГБ, поліпшення камер смартфонів, а також більш ємний акумулятор. Останнє зробило нові iPhone 13, 13 mini, 13 Pro і 13 Pro Max автономніші.

Головним недоліком оновленої лінійки журналісти назвали використання Lightning-роз’єму: в той час, як навіть iPad Pro і iPad Air «потоваришували» з USB-C, в своїх головних пристроях Apple продовжує використовувати порт власної розробки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.