Samsung розкрила деталі про камеру на 200 Мп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung опублікувала відео з деталями тлумаченнями щодо проривного датчику зображення ISOCELL HP1 роздільною здатністю 200 Мп. Швидше за все, він знайде своє застосування у флагманських смартфонах, в тому числі в моделях Xiaomi.

Один HP1 може функціонувати як кілька різних датчиків завдяки спеціальним алгоритмом на основі глибокого навчання. Він може виконувати об’єднання пікселів 2×2, що призводить до вирішення 50 Мп з ефективним розміром пікселя 1,28 мкм. У цьому режимі він може знімати відео в якості 8K і 30 кадрів в секунду.

Інший режим використовує схему 4×4. В результаті виходить дозвіл 12,5 Мп з розміром пікселів 2,56 мкм, що більше, ніж у більшості датчиків на ринку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім цього, ISOCELL HP1 підтримує HDR і функцію Smart-ISO Pro. Щоб забезпечити швидку і точне автофокусування, Samsung оснастила ISOCELL HP1 технологією виявлення фази Double Super PD. Вона налічує вдвічі більше пікселів автофокусування, ніж Super PD. Ці пікселі покриті мікро-об’єктивами для автофокусування, що дозволяє швидше фокусуватися на швидко рухомих об’єктах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.