Samsung Galaxy S22 Plus показали на реалістичних рендерах (ФОТО, ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Грунтуючись на інсайдерських звітах, дизайнери порталу LetsGoDigital створили серію концептуальних рендерів майбутнього флагмана Samsung. На думку авторів зображень, гаджет отримає ряд нововведень і кардинально оновлений зовнішній вигляд в порівнянні з попередником.

За словами дизайнера з ніком Technizo Concept, на тильній стороні пристрою розміститься основна камера з максимальною роздільною здатністю 50 мегапікселів. Її доповнять два датчика на 12 і 10 Мп. Один з них приблизно буде доповнений телеоб’єктивом з 3-кратним оптичним зумом, як у моделі S21 Ultra.

Очікується, що Galaxy S22+ отримає підтримку зйомки 8К-відео, а також можливість редагування фокуса вже після закінчення запису роликів. При цьому, згідно з інсайдерською інформацією, чутки про очікуване співпраці південнокорейського виробника електроніки з японською компанією Olympus поки не підтвердилися.

Автор концепту впевнений, що вся серія Galaxy S22 буде оснащуватися AMOLED-дисплеями з частотою оновлення 120 Гц. Ключовим відмінністю між моделями стане діагональ екрану. При цьому флагманська лінійка смартфонів не отримає подекранних фронтальних камер, зберігши врізані в екран селфі-модулі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.