Samsung Galaxy S22 Plus показали на якісних рендерах і відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайнер Technizo Concept у співпраці з ресурсом LetsGoDigital, використовуючи витоки і наявну інформацію, створив серію рендерів Galaxy S22 Plus, а також відеоролик, які демонструють, як може виглядати новий смартфон.

У Galaxy S21 південнокорейський виробник вирішив використовувати оновлений дизайн блоку камери. Рендери, розроблені Technizo Concept, натхненні Galaxy S21 Plus, при цьому модулі камери стали більше.

Очікується, що виробник замінить основну камеру. 12-мегапіксельна ширококутна камера, швидше за все, буде замінена на 50-мегапіксельний ISOCELL GN5. Цей датчик оптичного формату 1 / 1,57 дюйма з пікселями розміром 1,0 мкм забезпечить кращу якість зображення, ніж 12-мегапіксельний модуль.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

12-мегапіксельна надширококутна камера, швидше за все, збережеться. Крім того, очікується, що Samsung оснастить Galaxy S22 і Galaxy S22 Plus новим телеоб’єктивом. Ймовірно, це та ж камера з 3-кратним оптичним зумом, яка встановлена ​​в S21 Ultra. У ній використовується датчик зображення роздільною здатністю 10 Мп. Новий датчик зображення підтримує 3-кратний оптичний зум без втрати якості зображення.

Раніше в цьому році з’явилися чутки, що Samsung співпрацює з Olympus при створенні Galaxy S22. Історія здавалася правдоподібною, так як кілька виробників смартфонів до цього почали партнерство з виробниками камер. LetsGoDigital зв’язався з Olympus. Японський виробник повідомив, що ніякого партнерства між Olympus і Samsung немає.

Презентація нової лінійки очікується в кінці року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.