Samsung Galaxy S22 буде компактним смартфоном

За інформацією надійного інсайдера Ice Universe, у Galaxy S22 буде ряд даунгрейда в порівнянні з актуальним флагманом Samsung. Правда, в цьому випадку багато користувачів можуть залишитися задоволеними таким розвитком подій.

Інсайдер повідомив, що в Galaxy S22 буде акумулятор ємністю 3700 мАг. Для порівняння, в Galaxy S21 цей показник становить 4000 мАг. Він запевняє, що Samsung змушена піти на такий крок, тому що наступний флагман буде компактнішою за нинішній. Так, у нього буде 6,06-дюймовий екран замість 6,2-дюймового. На додаток Ice Universe уточнює, що по довжині, ширині і товщині Galaxy S22 буде трохи менше iPhone 13. Габарити останнього становлять 146,7 х 71,5 х 7,65 мм.

В іншому повідомленні інформатор написав, що в Galaxy S22 максимальна потужність зарядки залишиться без змін, на рівні 25 Вт, а ось Galaxy S22 + і Galaxy S22 Ultra будуть підтримувати 45-ватну зарядку. Далі він каже, що у Galaxy S22 Ultra буде нове співвідношення сторін 19,3: 9 (смартфон стане менш витягнутим), а рамки навколо екрану стануть помітно менше.

«Що стосується зовнішнього вигляду, коли ви побачите S22 Ultra, ніякий інший телефон вам не сподобається», – запевняє Ice Universe.

Втім, презентація серії Galaxy S22 очікується тільки в січні-лютому наступного року, так що до того часу щось може змінитися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я