Названа головна особливість процесора Google Tensor

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google незабаром випустить смартфони з «домашнім» процесором, але не поспішає розкривати його характеристики. Нещодавно чіп відзначився в базі даних Geekbench – це дозволило інсайдерам дізнатися його приблизні ключові специфікації.

Відповідно до публікації, Google Tensor базується на тих же ядрах, що і флагманські мобільні платформи Snapdragon 888 і Exynos 2100, але відрізняється від рішень інших брендів внутрішньою структурою. Його набір ядер включає по два високопродуктивних Cortex-X1 і Cortex-A78, а також чотири енергоефективних Cortex-A55. У конкурентів тільки по одному ядру X1 і три A78.

Таким чином, Tensor повинен обходити актуальні флагманські чіпи по частині продуктивності – втім, тестування в Geekbench показало зворотне. Наведені інсайдерами результати Pixel 6 Pro гірше, ніж у OnePlus 9 на базі Snapdragon 888 – на 37,7% і 59,5% в одно- і многоядерной дисципліни відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Втім, справжність запису поки не підтверджена, а джерело припускає, що зазначені результати можуть бути отримані при випробуванні інженерного зразка або виявитися підробленими. Сама Google поява фірмового чіпа в бенчмарке не прокоментувала.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.