Експерт порівняв камери кращих смартфонів Apple, Samsung, Sony і Xiaomi

У новому випуску на YouTube-каналі “Чесний блог” провідний Філіп Бєліков протестував роботу камери чотирьох флагманських моделей смартфонів.

Автор “Чесного блогу” на YouTube Філ з’ясував , найдорожче пристрій якого виробника краще всього знімає фото та відео. У тесті брали участь Samsung S21 Ultra, Xiaomi 11 Ultra, Sony Xperia 1 і iPhone 12 Pro Max.

При тестуванні відеозйомки на фронтальну камеру у Sony виявився засвічений задній фон, а у Xiaomi час від часу змінювалася яскравість картинки. У Full HD 30 к / с передача кольору у Sony була занадто нереалістичною: кольори виявилися дуже насичені, а ось на iPhone виходило занадто світле зображення. Зі стабілізацією при зйомці на широкоугольную камеру проблеми все так же залишилися у айфона, зазначив ведучий. Також чомусь у 12-го iPhone, як і у Sony, засвічується небо.

Вночі та ввечері відео найкраще виходить на Xiaomi: у нього хороша деталізація, непоганий баланс білого. У айфона в порівнянні з ним було багато шумів, а Samsung не так якісно відображав деталі. А ось Sony виявився абсолютно неконкурентоспроможний при зйомці в такому режимі.

У 4К айфон знову дає вкрай світлу картинку (як, втім, і при інших налаштуваннях під час денної зйомки), на відміну від інших моделей.

За якістю фронтальної камери кращим став Samsung.

При цьому в цілому по зйомці відеороликів, на думку Філа, став смартфон Xiaomi. Правда, додає експерт, на Фронталки у нього не дуже хороша стабілізація.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.