Ключові характеристики iQOO Z5 Pro розкриті бенчмарком

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія vivo готує до випуску серію смартфонів – iQOO Z5. Старша версія лінійки з’явилася в базі даних Geekbench, розкривши всі ключові характеристики новинки.

Реклама

Під IMEI V2148A мається на увазі iQOO Z5 Pro. Згідно тестуванню в бенчмарку, смартфон буде побудований на базі процесора Qualcomm Snapdragon 778G з тактовою частотою 2,40 ГГц і графікою Adreno 642L. Продуктивність iQOO Z5 Pro з 8 ГБ оперативної пам’яті в Geekbench оцінюється в 3642 і 11 532 бали в одноядерному і багатоядерному режимах тестування відповідно.

Також смартфон недавно помітили на сайті китайського регулятора 3C. Опубліковані сертифікаційні документи свідчать, що iQOO Z5 Pro отримає підтримку мереж 5G і буде поставлятися з зарядним пристроєм потужністю 44 Вт в комплекті. З чуток, новинка отримає 120-Герцевий екран, 64-мегапіксельну основну камеру, АКБ на 5000 мАг і 3,5-мм аудіороз’єм. Крім «Прошки» в новій серії очікуються ще дві моделі – iQOO Z5 і iQOO Z5x. 

Що стосується другого смартфона, виявленого в Geekbench з номером V2129, то він буде працювати на базі мобільної платформи Snapdragon 460 в парі з 6 ГБ оперативної пам’яті і вийде з попередньо встановленою ОС Android 11. У одноядерному і багатоядерному тестах апарат набрав 316 і 1408 балів. Модель цього пристрою поки невідома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: