Samsung Galaxy M22: дисплей 90Гц, NFC і і ємний акумулятор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung представила новий смартфон середнього класу – модель Galaxy M22. Крім гарної автономності, гаджет цікавий і іншими характеристиками – просунутим модулем камери, чіпом для безконтактних платежів, а також пристойною ємністю накопичувача з можливістю розширення.

Діагональ дисплея новинки становить 6,4 дюйма при роздільній здатності 1600х720 пікселів і частотою оновлення 90 Гц. Для розміщення 13-мегапіксельної фронтальної камери передбачений каплевідний виріз вгорі по центру екрана. На тильній стороні пристрою розмістився блок основної камери, який представлений чотирма сенсорами з роздільною здатністю 48 (основний), 8 (ширококутний, 123 °), 2 (макромодуль) і 2 Мп (датчик глибини).

«Серцем» пристрою стала мобільна платформа MediaTek Helio G80, що працює в зв’язці з 4 ГБ оперативної пам’яті. Обсяг вбудованого накопичувача смартфона становить 128 ГБ. Акумулятор ємністю 5000 мАг підтримує функцію швидкої зарядки потужністю 25 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка оснащена портом USB Type-C, слотом для карт пам’яті microSD-карт, модулем NFC для безконтактної оплати та сканером відбитків пальців на бічній грані. Дата початку продажів і ціна смартфона будуть оголошені виробником пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.