Cмapтфoн Samsung Galaxy Note 9 нe oтpимaє 7-нaнoмeтpoвий SoC

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згiднo з ocтaннiми дaними, нoвa oднoкpиcтaльнa cиcтeмa Apple A12, якa дeбютyє в нacтyпних cмapтфoнaх iPhone, бyдe здiйcнювaтиcя кoмпaнiєю TSMC з викopиcтaнням 7-нaнoмeтpoвoгo тeхнoлoгiчнoгo пpoцecy.

Попередні чутки вказували на те, що Samsung також хоче оснастити прийдешні Планшетофони Galaxy Note 9 7-нанометровою однокристальною системою. Однак тепер джерела повідомляють, що Galaxy Note 9 отримає 10-нанометровий SoC або, в кращому випадку, 8-нанометровий.

Нагадаємо, прийдешні Galaxy S9 і Galaxy S9 + оснащуватимуться однокристальними системами Snapdragon 845 і Exynos 9810, які виробляються компанією Samsung за нормами 10 нм на новій фабриці S3. Нібито там же ведеться тестове виробництво з використанням нового 7-нанометрового техпроцесу FinFET, однак Samsung поки не повідомила про терміни початку масового виробництва відповідної продукції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сама Samsung, звітуючи про результати роботи в останньому кварталі, підтвердила наміри наростити обсяги виробництва 10-нанометрових SoC для своїх флагманських смартфонів, так що навряд чи масове виробництво 7-нанометрових SoC почнеться в цьому році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.