Samsung відродить смартфони серії Galaxy Note в 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У ланцюжку поставок Samsung з’явився натяк на повернення лінійки Galaxy Note. Яким може бути новий флагман для «профі»?

У наступному році компанія Samsung може знову почати випуск смартфонів Galaxy Note. «Дехто бачив докази існування Galaxy Note наступного покоління», – написав у Twitter авторитетний інсайдер Ice Universe.

Причиною подумати про повернення популярної лінійки флагманських смартфонів стала згадка нового девайса Galaxy Note в ланцюжку поставок компонентів для смартфонів. Інформації про можливе назві, а точніше цифровому або буквеному індексі моделі, а також технічні характеристики на поточний момент немає. Можна припустити, що «професійний» смартфон у другому півріччі 2022 оточив би на один щабель з прийдешнім «класичним» флагманом – Galaxy S22, який може бути представлений в першому кварталі наступного року року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім смартфоном лінійки Note був Galaxy Note 20, що вийшов на ринок в серпні 2020 року. Незабаром після його анонса почали з’являтися чутки про можливість відмову Samsung від продовження розвитку цієї лінійки. Спочатку в числі причин називали дефіцит комплектуючих, потім зниження внутрішньої конкуренції з лінійкою Galaxy S, що ставала все більш функціональною і отримала підтримку стилусів S Pen. І, нарешті, керівництво Samsung в якийсь момент заявило про бажання зробити ставку на розвиток моделей з гнучкими екранами – Flip і Fold.

Оскільки зараз підтримка S Pen є і в топових моделях Galaxy S, і також заявлена ​​для складного Galaxy Z Fold3, можна припустити, що нової моделі серії Note буде недостатньо мати вбудований стилус для залучення покупців. Можливо, ця лінійка повернеться на ринок не тільки з S Pen, але також гнучким екраном, який забезпечить додаткові можливості для роботи і створення контенту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.