Названі всі недоліки iPhone 12 Pro Max за підсумками тривалого використання

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На YouTube-каналі Wylsacom оцінили iPhone 12 Pro Max після цілого року використання.

За словами ведучого, iPhone 12 Pro Max – кращий апарат за всю історію компанії Apple і в принципі кращий телефон на сьогодні. Єдиний девайс, на який Арсеній буде його міняти, – iPhone 13 Pro Max.

До того ж у iPhone 12 Pro Max все одно є недоліки. це:
  1. Дизайн . Найзручніше в використанні, на думку ведучого, був iPhone 11 Pro Max з більш закругленими краями.
  1. Подряпини на екрані . Незважаючи на те що Apple працює над удосконаленням матеріалу дисплеїв, все ж подряпини з’являються на апараті. Хоча на 12-му їх менше, ніж на 11-му, додає Арсеній.
  1. Розлучення і відбитки пальців . Незважаючи на дотримання правил гігієни та очищення екрана, на ньому через рік все одно з’явилися розлучення, відбитки пальців. Однак скло у iPhone 12 Pro Max дуже міцне і не тріскається навіть при падінні з великої висоти, зазначає експерт.
  2. Перегрів . Через сильний перегрів під час використання його в якості навігатора яскравість iPhone 12 Pro Max знижується практично до нуля. Тому користуватися ним в автомобілі незручно. Та й взагалі проблеми з нагріванням у цій моделі є, каже Арсеній.
  1. Час роботи . У самого експерта батарея майже весь рік трималася на 96-97 відсотках і лише в останні 1,5 місяці почав розряджатися швидко. В цілому ведучому хотілося б мати акумулятор iPhone з більшою ємністю.
  1. Швидка зарядка . 18 ват, які пропонує Apple зараз, – це дуже мало. Оптимально було б, за словами Арсенія, заряджати телефон за 40-50 хвилин, а не за 1,5 години.
  1. Кабель для зарядки lighting – USB і зарядка MagSafe . Незручно, що для зарядки потрібно провід, який не підходить для інших смартфонів. А бездротовою зарядкою MagSafe користується взагалі мало хто, тому ведучий очікує більше корисних аксесуарів для iPhone 13.
  1. Лідар . Ця фішка теж виявилася досить марною. Користується їй мало людей. Натомість цієї технології Арсеній пропонує додати Touch ID.
  1. Поворот екрану . Для розблокування потрібно обов’язково перевертати телефон вертикально. Це також не дуже зручно при переглянути відео.
  1. Модем . За словами фахівця, ця технологія тут не сама просунута. У порівнянні з Android з’єднання тут хитке і ловить Wi-Fi не дуже добре.
  1. Камера . Оптичний зум експерт збільшив би до 10-кратного. HDR працює у iPhone 12 Pro Max теж дуже часто з помилками. Блок камер у цього айфона злегка опуклий, тому на їх стеклах постійно залишаються відбитки пальців. На фото в сонячний день або при електричному ввечері завжди залишаються відблиски. Ще провідний впевнений, що в модернізації в 1,5-2 рази потребує фронтальна камера.
  1. Забарвлення . Експерту хотілося б бачити 13-ту версію Pro Max в золотому кольорі більш насиченого відтінку (як у XS).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.