Названі всі недоліки iPhone 12 Pro Max за підсумками тривалого використання

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

На YouTube-каналі Wylsacom оцінили iPhone 12 Pro Max після цілого року використання.

Реклама

За словами ведучого, iPhone 12 Pro Max – кращий апарат за всю історію компанії Apple і в принципі кращий телефон на сьогодні. Єдиний девайс, на який Арсеній буде його міняти, – iPhone 13 Pro Max.

До того ж у iPhone 12 Pro Max все одно є недоліки. це:
  1. Дизайн . Найзручніше в використанні, на думку ведучого, був iPhone 11 Pro Max з більш закругленими краями.
  1. Подряпини на екрані . Незважаючи на те що Apple працює над удосконаленням матеріалу дисплеїв, все ж подряпини з’являються на апараті. Хоча на 12-му їх менше, ніж на 11-му, додає Арсеній.
  1. Розлучення і відбитки пальців . Незважаючи на дотримання правил гігієни та очищення екрана, на ньому через рік все одно з’явилися розлучення, відбитки пальців. Однак скло у iPhone 12 Pro Max дуже міцне і не тріскається навіть при падінні з великої висоти, зазначає експерт.
  2. Перегрів . Через сильний перегрів під час використання його в якості навігатора яскравість iPhone 12 Pro Max знижується практично до нуля. Тому користуватися ним в автомобілі незручно. Та й взагалі проблеми з нагріванням у цій моделі є, каже Арсеній.
  1. Час роботи . У самого експерта батарея майже весь рік трималася на 96-97 відсотках і лише в останні 1,5 місяці почав розряджатися швидко. В цілому ведучому хотілося б мати акумулятор iPhone з більшою ємністю.
  1. Швидка зарядка . 18 ват, які пропонує Apple зараз, – це дуже мало. Оптимально було б, за словами Арсенія, заряджати телефон за 40-50 хвилин, а не за 1,5 години.
  1. Кабель для зарядки lighting – USB і зарядка MagSafe . Незручно, що для зарядки потрібно провід, який не підходить для інших смартфонів. А бездротовою зарядкою MagSafe користується взагалі мало хто, тому ведучий очікує більше корисних аксесуарів для iPhone 13.
  1. Лідар . Ця фішка теж виявилася досить марною. Користується їй мало людей. Натомість цієї технології Арсеній пропонує додати Touch ID.
  1. Поворот екрану . Для розблокування потрібно обов’язково перевертати телефон вертикально. Це також не дуже зручно при переглянути відео.
  1. Модем . За словами фахівця, ця технологія тут не сама просунута. У порівнянні з Android з’єднання тут хитке і ловить Wi-Fi не дуже добре.
  1. Камера . Оптичний зум експерт збільшив би до 10-кратного. HDR працює у iPhone 12 Pro Max теж дуже часто з помилками. Блок камер у цього айфона злегка опуклий, тому на їх стеклах постійно залишаються відбитки пальців. На фото в сонячний день або при електричному ввечері завжди залишаються відблиски. Ще провідний впевнений, що в модернізації в 1,5-2 рази потребує фронтальна камера.
  1. Забарвлення . Експерту хотілося б бачити 13-ту версію Pro Max в золотому кольорі більш насиченого відтінку (як у XS).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: