Meizu поверне на ринок марку Blue Charm

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Свого часу Meizu була таким собі аналогом Xiaomi. Смартфони цих двох компаній нерідко порівнювали і вибір недорогих пристроїв часто зводився до того, що доводилося вибирати між апаратами двох компаній. Криза почалася, коли світ побачила серія Meizu 7, яка була неабияк розкритикована за ставку на чип Helio X30 і додатковий екран на тильній стороні. В результаті компанії довелося за безцінь розпродати смартфони і остаточно зіпсувати своє фінансове становище.

Згодом не без допомоги з боку держави вдалося вибратися з боргової ями і модельний ряд пристроїв компанії скоротили до мінімуму. При цьому ставка була зроблена не на доступні моделі, а на апарати з флагманського сегмента. Зараз же Meizu вирішила згадати своє славне минуле і про ті апарати, які дійсно робили їй ім’я і забезпечували продажі.

Компанія оголосила про повернення на ринок серії Blue Charm (mblu, Meilan, лінійка М). Meizu повідомила, що через 1269 днів після того, як створення пристроїв цієї лінійки було поставлено на паузу, вони повертаються. Нагадаємо, що випуск моделей в рамках цього сімейства був припинений в березні 2018 року, приблизно через 3,5 роки після виходу їх на ринок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Саме повідомлення про відродження серії супроводжується опусом на тему, що любов немає терміну придатності і справжню проносять крізь роки. На жаль, ніякої конкретики при цьому не було. Meizu не стала вдаватися в подробиці коли і які пристрої вийдуть під маркою Blue Charm. Але, схоже, що тепер це буде не тільки серія смартфонів, а ціла екосистема продуктів. У соціальній мережі Weibo було створено облікові записи Blue Charm TV, Blue Charm Tablet, Blue Charm Watch і Blue Charm Router.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.