Смартфони

Смартфони серії Samsung Galaxy S22 не отримають подекранние камери

Share

Згідно з останніми чутками, у майбутній серії смартфони Samsung Galaxy S22 не використовуватиметься технологія камери під екраном. Повідомляється, що всі смартфони лінійки будуть оснащені екранами з отворами для селфі-камери.

Очікується, що лінійка буде представлена ​​моделями Galaxy S22, Galaxy S22 + і Galaxy S22 Ultra. У Galaxy S22 буде екран діагоналлю 6,06 або 6,1 дюйма, Galaxy S22 + отримає дисплей діагоналлю 6,55 або 6,66 дюйма, а Galaxy S22 Ultra поставлятиметься з 6,8 або 6,81-дюймовим екраном. Galaxy S22 і S22 + можуть мати пластикову задню частину, а у S22 Ultra буде скляна задня панель.

На даний момент технологія камери під екраном, яка встановлена ​​в Samsung Galaxy Z Fold3, ще недостатньо розвинена. Тому Samsung відмовиться від використання її у своїй головній флагманської лінійки. Ймовірно, наступне покоління подекранной камери дебютує в Samsung Galaxy Z Fold4 в наступному році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, такі флагмани серії S будуть мати підтримку швидкої зарядки потужністю 65 Вт. Galaxy S22 Ultra може поставлятися з 200-мегапіксельною пятімодульной камерою, створеної за участю Olympus. За іншою версією, головний датчик буде 108-мегапіксельною. Передбачається, що потрійна камера S22 буде включати датчики зображення роздільною здатністю 50, 12 і 12 Мп, а також телеоб’єктив з 3-кратним оптичним зумом

Джерела з Південної Кореї повідомили про те, що версію Galaxy S22 на базі однокристальної системи Exynos 2200 можна буде придбати в Південній Америці і Європі. Крім того, в даний момент ведуться переговори про появу даної версії в США і Китаї через деяких стільникових операторів. Версія на базі Snapdragon 898 буде доступна в Південній Кореї, Гонконгу, Індії і Південно-Східної Азії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Apple покаже, на що здатна у сфері штучного інтелекту

    Вже за кілька днів – 7 травня – Apple представить нові планшети iPad Pro. За…

    03.05.2024

    Чому не варто купувати дорогий смартфон

    Давно минули ті часи, коли тільки за великі гроші можна було отримати якісний надійний смартфон…

    02.05.2024

    «Київстар» приголомшив новими тарифами: чого бажати абонентам

    Мобільний оператор «Київстар» змінив наповнення у деяких своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього Інтернету в рамках…

    02.05.2024

    ChatGPT ставиться до людей і суспільства краще, ніж середній студент коледжу

    Напевно, в найближчому майбутньому звернутися за допомогою в етичних питаннях користувачам буде набагато простіше до…

    02.05.2024

    iPhone 15 і 15 Plus виявилися менш популярними серед покупців цього року

    Моделі iPhone 15 Pro стали найпопулярнішими смартфонами Apple в США в першому кварталі цього року,…

    02.05.2024

    Офіційно: iPad втратить свою головну відмінність від Android-планшетів до кінця року

    Компанія Apple офіційно підтвердила, що iPad та iPadOS будуть приведені у відповідність до законодавства Євросоюзу…

    02.05.2024