Нові якісні рендери Xiaomi 11T, 11T Pro і 11 Lite NE 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надійний інсайдер Ішан Агарвал опублікував в мережі рендери і всі варіанти забарвлень відразу трьох моделей – 11T, 11T Pro і 11 Lite NE 5G.

Базова версія лінійки – Xiaomi 11T – буде поставлятися в білому, синьому і сірому колірних рішеннях, комерційні назви яких «Білий місячне світло», «Небесно-блакитний» і «Сірий метеорит» відповідно. Судячи з втопленою кнопці включення смартфона, він отримає підтримку сканера відбитків пальців на бічній грані.

Схоже, що Xiaomi 11T Pro надійде в продаж в таких же кольорах, що й молодша модель. Причому обом варіантам приписують ідентичні технічні характеристики: OLED-екран з частотою оновлення 120 Гц, чіпсет Dimensity 1200, 8 ГБ оперативної і до 256 ГБ вбудованої пам’яті, а також ємний акумулятор з підтримкою швидкої зарядки на 120 Вт. Основною відмінністю у «Прошки» стане 108-мегапіксельний сенсор в складі основної камери проти датчика на 64 Мп у Xiaomi 11T.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi 11 Lite NE 5G буде поставлятися в чотирьох колірних варіантах: Vinyl Black, Tuscany Coral та Jazz Blue, аналогічно Mi 11 Lite 5G, а також текстурованому білому. Смартфон буде працювати на базі чіпа Snapdragon 778 в парі з 8 ГБ оперативної і 256 ГБ накопичувальної пам’яті. З чуток, інші специфікації Xiaomi 11 Lite NE 5G будуть збігатися з оригінальною версією – Mi 11 Lite 5G .

Презентація новинок очікується вже наступного тижня, 15 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.