Смартфони

Макет фінальної версії iPhone 13 Pro показали в руках користувача

Share

Ми і раніше бачили макети різних смартфонів лінійки iPhone 13, однак недавно з’явилася інформація, що остаточний дизайн пристроїв був затверджений тільки в серпні. У зв’язку з цим китайський джерело виклав відео , в якому нам показують макет фінальної версії iPhone 13 Pro показали в руках користувача. Подібні макети використовуються виробниками для виготовлення захисних плівок і чохлів.

Цей макет в черговий раз підтверджує, що iPhone 13 Pro отримає зменшений виріз в центральній верхній частині екрану, тому ефективна площа дисплея буде збільшена. Також збільшився блок основної камери.

Смартфонам iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max приписують екрани різної діагоналі з однаковими апаратними характеристиками. Мова йде про панелі Samsung LTPO діагоналлю 6,1 і 6,7 дюйма, які повинні підтримувати адаптивну частоту оновлення зображення від 1 до 120 Гц. Однак Apple може обмежити частоту оновлення екрану iPhone 13 Pro за допомогою програмного забезпечення на системному рівні в обмін на кращий час автономної роботи. Причина полягає у відносно невеликому акумуляторі iPhone 13 Pro, який буде швидко розряджатися в режимі 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple підтвердила, що презентація новинок компанії з Купертіно відбудеться 14 вересня цього року. Наступного вівторка очікуються анонси iPhone 13, навушників AirPods 3 і розумних годин Apple Watch Series 7. Акції Apple виросли до рекордного рівня після анонса дати осінньої презентації новинок, при цьому багато користувачів налаштовані досить скептично .

Після появи перших комп’ютерних зображень iPhone 14 Росс Янг (Ross Young), засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch з 25-річним стажем роботи в індустрії, опублікував передбачувані характеристики всіх моделей лінійки .

Смартфони iPhone 13 отримають зменшену чубок, однокристальних систем Apple A15 Bionic, до 1 ТБ флеш-пам’яті, поліпшені камери, посилені магніти MagSafe, мікрофони з технологією формування променя і інші поліпшення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Ілон Маск замінить робітників на роботів Optimus уже до кінця 2025 року

    Ілон Маск та Tesla готові до серйозних змін на своїх заводах. Компанія представила новий технологічний…

    12.05.2024

    Незабаром Xiaomi випустить свою першу розкладачку Mix Flip

    Компанія Xiaomi планує випустити свою першу розкладачку Xiaomi Mix Flip вже цього місяця. Принаймні так…

    12.05.2024

    4 найбільші анонси, які ми очікуємо від заходу Apple 7 травня

    Пройшло багато часу відколи Apple представляла нові iPad. Фактично вам доведеться повернутися в жовтень 2022…

    12.05.2024

    Електролітак Pivotal Helix за 190 000 доларів не потребує ліцензії пілота

    Pivotal Helix являє собою одномісний електричний літак з вертикальним зльотом і посадкою (eVTOL), який не…

    12.05.2024

    Що таке кеш процесора і чому він такий важливий для ігор

    Процесори AMD 7800X3D та 7950X3D займають перше місце серед процесорів для ігор не тому, що…

    12.05.2024

    Розробники не поспішають використовувати нову систему платежів App Store

    Останнім часом світ технологій активно обговорює зміни в політиці App Store, які дозволяють розробникам використовувати…

    12.05.2024